pensiunea mila 23 saramura sejurPensiunea noastră vă oferă un sejur de trei nopţi în regim all inclusive cu transport şi excursii incluse după urmatorul program:

- prima zi transport Tulcea - Mila23 cu preluare din Tulcea după ora 16 cu condiţia să nu se inopteze intrucât noaptea nu se poate naviga cu barca. Transportul până la Mila23 va cuprinde şi o primă incursiune prin Delta Dunării şi va urma traseul: Tulcea - canalul Tulcea - Canal 36 - canal Sireasa - Gârla Şontea - canalul Olguţa - Şontea Noua - Dunărea Veche - Mila23.

 Pentru urmatoarele zile, din multitudinea de posibilităţi am ales pentru dumneavoastră două variante de excursii:

- o excursie la Letea. Drumul cu barca durează o oră dus, o oră întors iar în satul Letea vă punem la dispoziție căruțe sau mijloace de transport auto tip safari. Veți fi însoțiți de un ghid local și timp de două ore o să vizitați satul Letea, pădurea Letea, stejarii seculari, marea de dune de nisip și altele. Dacă doriți putem să organizăm pentru dumneavoastră servirea mesei de prânz într-o gospodărie tradițională din sat sau puteți reveni la pensiunea noastră pentru masa de prânz. La întoarcere spre Mila 23 vom face o plăcută plimbare pe lacurile și canalele din zona de centru a Deltei Dunării, putând vizita și mănăstirea Stipoc dacă timpul be permite.

 - o excursie în oraşul Sulina, durata 2 ore cu barca dus-intors şi cca 2-3 ore vizitarea oraşului (faleza, muzeul farului vechi, cimitirul maritim, plaja de la Marea Neagra etc)

 - în ultima zi transport retur la Tulcea (nu mai tarziu de ora 11) pe traseul: Mila23 - Dunărea Veche - Canal Şontea – Canal 20 - braţul Sulina - braţul Tulcea - oraş Tulcea..

Preţul este de 1240lei/persoană.

  In acest tarif vă oferim: transportul, excursiile, cazarea în camere  dotate cu aer condiţionat, tv, baie proprie, 3 mese/zi, free bar.

  Micul dejun contine: mezeluri, branzeturi,produse din peste,legume, fructe, oua, lactate, cafea,ceai  etc.

  Dejunul şi cina în general sunt preparate pe bază de peşte gătit în mod tradiţional iar pentru cei care doresc putem servi şi alte produse dacă în prealabil se solicită acest lucru. Nu avem un meniu a la carte dar înaintea meselor vă propunem câteva preparate dintre care dumneavoastră puteţi alege.

   De la bar puteţi servi la orice oră şi în orice cantitate, dar numai în incinta pensiunii, apa minerală, apă plată, bauturi răcoritoare, sucuri naturale, bere cu sau fară alcool, vin alb/roze/roşu, băuturi alcoolice, ceai, cafea etc.

   Traseul, durata şi odinea excursiilor se poate modifica bineînţeles in funcţie de peferinţele grupului.

   Mai putem face şi excursii pe lacurile şi canalele din jurul satului folosind bărci de dimensiuni şi puteri reduse conduse de un ghid local - plimbari de agrement si relaxare. Cost 200lei/cca 2-3 ore cu bărci de 3-4 pers.  

În general excursiile de grup se fac in prima parte a zilei astfel că între prânz şi cină turiştii au program liber ales - pescuit, plimbări prin sat, relaxare etc. 

Dacă cineva doreşte putem organiza contra cost, împreună cu satenii partide de pescaturism sau plimbări cu canotca.

Pensiunea pune gratuit la dispoziţia turiştilor piscina exterioară, biliard, dartz, câteva biciclete pentru plimbări şi alte jocuri de cabană.